Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
Ігор Поліщук розповів, коли у Луцьку стабілізують проблему зі світлом

Запасайтеся свічками.

Фото Pixabay.

Ігор Поліщук розповів, коли у Луцьку стабілізують проблему зі світлом

У зв‘язку з масованим обстрілом енергетичних об‘єктів по всій Україні у деякі райони обласного центру Волині та села Луцького району залишилися без електропостачання

Як повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, у районах, де наразі немає електроенергії, світло з'явиться не раніше 12 години 16 листопада.

Подача електроенергії очікується від енергетичних об‘єктів НЕК «Укренерго».

«Неприємні новини для тих, у кого наразі немає електроенергії, але оперую фактами, які є на даний момент. У зв‘язку з масованим обстрілом енергетичних об‘єктів по всій Україні, в тих районах нашого міста та в селах громади й Луцького району, де немає електроенергії, вона з‘явиться не раніше 12 години завтрашнього дня при оптимістичному сценарії розвитку подій», – йдеться у дописі.

Також він зазначив, що наразі це не залежить від ПрАТ «Волиньобленерго», оскільки подача електроенергії очікується від енергетичних об‘єктів НЕК «Укренерго».

«На жаль, такі міста як Володимир, Нововолинськ, а також окремі райони нашої області наразі взагалі без електроенергії. Але ми обов‘язково це все переживемо і переможемо!» – йдеться у дописі.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel