Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Подолав на протезі майже  100 км і подарував 6 авто для ЗСУ! 

Ногу незламний боєць втратив у боях під Луганськом у 2014 році.

Фото із сайту ukrinform.ua.

Подолав на протезі майже  100 км і подарував 6 авто для ЗСУ! 

Ветеран АТО, уродженець Житомира Олександр Швецов (на фото) пройшов на протезі майже 100 кілометрів для того, щоб зібрати гроші для українських захисників. У результаті йому вдалося придбати для Збройних сил України шість автомобілів

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Загалом Олександр Швецов зібрав близько 2 600 000 гривень. «Саме таку суму витрачено на автівки для наших побратимів на передовій», – зазначив він. 

Ветеран АТО уточнив, що за ці кошти було придбано два пікапи, два повнопривідних буси, один вантажний бус та одну машину швидкої допомоги. «Дякую кожному, хто не втомлюється! Ми вигриземо нашу Перемогу! Далі буде!..» – додав Швецов. 

Дякую кожному, хто не втомлюється! Ми вигриземо нашу Перемогу!

Тобі дякуємо, Воїне!

Зазначимо, що на початку жовтня ветеран АТО Олександр, у якого один протез ноги, вирішив здійснити піший перехід від Одеси до Яремчі (800 км), аби зібрати 800 тисяч на три автомобілі для військових. Його ініціативу підтримували донатами, і необхідну суму ветеран зібрав, здолавши сотню кілометрів. А ногу незламний боєць втратив в боях під Луганськом у 2014 році, коли служив командиром відділення 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

Василь КІТ

Читайте також: «Коли в Україні «Чорна п’ятниця-2022»?»

Реклама Google

Telegram Channel