Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Коли в Україні «Чорна п’ятниця-2022»?

І хоч обіцяють шалені знижки, але з нашими зарплатами не дуже розкошелишся...

Фото із сайту eurhythmics.com.ua.

Коли в Україні «Чорна п’ятниця-2022»?

Традиція, народжена в США, тепер стала популярною в усьому світі

«Чорна п’ятниця» – це особливий період, коли магазини пропонують великі знижки на товари і проводять розпродажі, тобто ми отримуємо хороший шанс заощадити на покупці і придбати дорогу річ за меншою ціною. Тим паче, що розпродажі проводять як звичайні магазини, так і онлайн-майданчики.

«Чорну п’ятницю» в світі за традицією проводять після американського свята Дня подяки, яке відзначається у США в останній четвер листопада. Тож у 2022 році «Чорна п’ятниця» випадає на 25 листопада. Кожен магазин самостійно встановлює, упродовж якого часу триватимуть розпродажі. Зазвичай період знижок триває 3–5 днів.

У 2022 році «Чорна п’ятниця» випадає на 25 листопада.

Перші згадки про «Чорну п’ятницю» з’явилися в 1960-х роках як метафора величезних черг на День подяки. Це свято дуже популярне в США, і до нього американці завжди робили покупки. Магазини швидко зрозуміли, як отримати з цього вигоду, і приурочили період розпродажів до Дня подяки. Хоч у цей день на товар робляться знижки, але за рахунок величезної кількості покупців власники бізнесу отримували величезний прибуток. З часом традиція стала популярною в усьому світі. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel