Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Сьогодні на Волині відключають світло (Графік)

Майте на увазі.

Фото: Главком.

Сьогодні на Волині відключають світло (Графік)

Графіки погодинного відключення електроенергії (ГПВ) запроваджуються Національною енергетичною компанією «Укренерго» з метою збереження балансу у роботі енергосистеми України

Для того, аби волиняни могли заздалегідь підготуватися, ПрАТ «Волиньобленерго» щодня публікує орієнтовний перелік вулиць та населених пунктів, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес, на наступну добу, повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

Звертаємо увагу, що для виконання розпорядження НЕК «Укренерго» та збереження балансу енергетичної системи України, ПрАТ «Волиньобленерго» повинне забепечити фактичне відключення групи споживачів у відповідні години згідно графіку. З графіком відключень на 16 листопада можна ознайомитися, натиснувши на це ПОСИЛАННЯ.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин.

Тому, час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Читайте також: На Волині двоє дітей на мотоциклі влетіли у віз.

Реклама Google

Telegram Channel