Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
 21 777 кг сиру передали французи для українських лікарень (Відео)

Поживний продукт отримали медзаклади столиці та 7 областей.

Фото Pixabay.

21 777 кг сиру передали французи для українських лікарень (Відео)

Ці медзаклади сьогодні надають допомогу не лише місцевим мешканцям, але й пораненим бійцям. А також людям, які через розв’язану росією війну змушені були покинути свої домівки та стати біженцями

«Українська команда» передала лікарням 7 областей та міста Києва велику партію французького сиру - майже 22 тонни.

Про це повідомляється на сайті волонтерського штабу, передає УНІАН.

Перші партії сиру вже відправлено до Тернополя, Хмельницького, Чернівців, Вінниці та Житомира, звідки його буде розвезено по лікарнях. Найближчими днями завершиться розподіл гуманітарної допомоги для медичних закладів Києва, а також Київської та Чернігівської областей.

«21 777 кг сиру надіслали до України в якості гуманітарної допомоги наші французькі партнери – неурядова організація «Doc 4 Ukraine». Ми вирішили розподілити цей поживний продукт між закладами охорони здоров’я державної і комунальної власності міста Києва та 7 областей - Тернопільської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Київської та Чернігівської та Чернівецької», – йдеться у повідомленні. 

«Перші партії сиру вже відправлено до Тернополя, Хмельницького, Чернівців, Вінниці та Житомира, звідки його буде розвезено по лікарнях. Найближчими днями завершиться розподіл гуманітарної допомоги для медичних закладів Києва, а також Київської та Чернігівської областей», – повідомили у волонтерському штабі.  

Раніше «Українська команда» разом з «Doc 4 Ukraine» передали медичним закладам 20 тонн ліків, хірургічного інструменту та інших товарів медичного призначення від громади Франції. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel