Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Переможницею «Голосу країни-12» стала Марія Квітка, та волинянин Василь все одно незрівнянний (Відео)

Символічно, що Маріїні й Василеві пісні лунали на станції метро «Майдан Незалежності» у Києві в прямому ефірі.

Скріншот.

Переможницею «Голосу країни-12» стала Марія Квітка, та волинянин Василь все одно незрівнянний (Відео)

За результатами голосування переможницею 12 сезону «Голосу країни-12» стала Марія Квітка з команди «Другого шансу». Марія Квітка виконала пісню «Птах» гурту ДахаБраха і Сергія Жадана, інформує «Детектор медіа».

Хто така Марія Квітка

Квітка з Корсунь-Шевченківського Черкаської області. Вона - співачка, збиральниця фольклору та стилістка. Дівчина записала близько 2 тисяч народних пісень.

 Вона - співачка, збиральниця фольклору та стилістка. Дівчина записала близько 2 тисяч народних пісень.

Нагадаємо, що 20 листопада  відбувся фінал шоу «Голос країни-12». За перемогу у проєкті змагалися учасник команди Наді Дорофєєвої Давид Маскиса, вокаліст Сергій Соловйов з команди Олі Полякової та підопічний Потапа Василь Палюх з Волині, а також вокалістка Марія Квітка з команди «Другого шансу» народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької. Під час суперфіналу Марія Квітка також виконала пісню на вірш Тараса Шевченка «Реве та стогне».

Прямий ефір відбувся на станції метро «Майдан Незалежності» у Києві. Кошти, що були отримані під час глядацького SMS-голосування, будуть передані фонду «Повернись живим» для закупівлі комплектів для розмінування Херсонщини.

Серед суперників Марії був і волинянин Василь Палюх. Що про нього відомо?

22-річний іподиякон з Волинської області Василь Палюх прийшов на «Голос країни», аби популяризувати академічний спів та співати церковних пісень з великої сцени. Хлопець працює у храмі. На сліпих прослуховуваннях Василь розвернув крісла усіх тренерів, окрім Олі Полякової, а своїм наставником обрав Потапа.

 

 Василь Палюх походить зі звичайної родини. Його тато працює водієм, а мама - у школі. Батьки з дитинства водили хлопця в храм на служби, а він приходив додому і наспівував церковні піснеспіви. З того часу у Василя, за його словами, є два основних покликання у житті : музика та віра у Бога. Василь Палюх працює іподияконом у храмі і в його обов'язки входить допомагати проводити служіння та співати молитви.

У Василя, за його словами, є два основних покликання у житті : музика та віра у Бога. Василь Палюх працює іподияконом у храмі і в його обов'язки входить допомагати проводити служіння та співати молитви.

На «Голос країни» Василь прийшов, аби здійснити свою мрію, та співати з великої сцени. У фіналі співав «Пісню про пісню» Тараса Петриненка. Його тренер Потап втирав сльози, а глядачі коментували, що хлопець має Божий дар.

Читайте також: «Диякон з Волині заспівав на «Голосі країни» (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel