Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Луцьк у жалобі: в останню дорогу провели Героя, який поліг на Донеччині (Фото)

Герої не вмирають...

Фото Луцької міськради.

Луцьк у жалобі: в останню дорогу провели Героя, який поліг на Донеччині (Фото)

24 листопада у Свято-Троїцькому кафедральному соборі обласного центру відспівали 49-річного військового Віктора Анченка

Про це повідомили у міськраді.

Лучанин Віктор Анченко був призваний на військову службу по мобілізації 6 березня до складу військової частини на посаду стрільця-санітара.

Герой загинув 13 листопада в районі населеного пункту Павлівка Донецької області.

Загинув 13 листопада під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Павлівка Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

«Дорога родино, прийміть від нас найщиріші співчуття. Сьогодні скорбите не тільки ви, але і вся наша країна. Тому що проводжаємо у Вічність кращих із кращих синів нашої землі, які віддають своє життя за її захист. Щиро дякуємо і низько вклоняємося вам за вашу величезну жертву, схиляємо перед вами не тільки голови, коліна, схиляємо свої серця,» – сказав у скорботній промові декан Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.

По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

 
 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel