Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Показали, як сьогодні у Луцьку працювали школи і дитсадки (Фото, Відео)

Фото Суспільного.

Показали, як сьогодні у Луцьку працювали школи і дитсадки (Фото, Відео)

Школи та дитячі садочки Луцької громади 24 листопада працювали у штатному режимі

Для учнів відвідування шкіл цього дня було необов'язковим через ситуацію з електропостачанням.

Про це розповів очільник профільного департаменту міськради Віталій Бондар, інформує Суспільне.

Попри це у деяких навчальних і виховних закладах не було впродовж дня тепла і гарячої води через знеструмлення 23 листопада, – повідомив речник «Луцьктепла» Антон Безносиков. Зі слів Віталя Бондаря, навчальні заклади відкриті, освітяни перебувають на робочих місцях.

Журналісти дізнавалися, як цього дня відбувався освітній і виховний процеси в обласному центрі Волині.

 
 

 У луцькому ліцеї № 3 була відсутня електрика та опалення, температура у приміщенні становила 16 градусів тепла. На навчання цього дня прийшли 350 учнів із 1 078 дітей. Директор закладу Віктор Савчук зазначив: під час блекауту ліцей працюватиме у звичному режимі.

 

 «Якщо в клас прийшло вісім учнів, то я працюю з вісьмома учнями. Тобто, як що батьки направили до нас дітей, ми повинні забезпечити навчальний процес. Якщо брати в цілому школу, то дітей порівняно небагато. Третина прийшла», – говорить керівник школи.

У тих районах Волині, де відновили електропостачання, навчальні заклади працювали. Через відсутність зв’язку інформація про кількість таких шкіл та садочків невідома

Зі слів вчительки української мови та літератури Марини Сильмахи, на навчання 24 листопада прийшли лише двоє дітей. Каже: цього дня було заплановано шість уроків.

У дошкільний навчальний заклад № 5 батьки привели 29 дітей, температура в приміщеннях сягає позначки 19 градусів тепла, – зазначила вихователька-методистка Наталія Киця.

«Дітей приймаємо. Ми забезпечили дітей сніданком та теплим обідом. Були заняття і музичні, і фізкультура. Нехай в групі кілька діток, але від цього не залежала якість надання освітніх послуг», – додала вихователька.

У тих районах Волині, де відновили електропостачання, навчальні заклади працювали. Через відсутність зв’язку інформація про кількість таких шкіл та садочків невідома, – сказала начальниця обласного управління освіти і науки Людмила Плахотна.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel