Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Матч № 24: Мессі змусив стадіон скандувати своє ім’я

Мессі: «А не спішіть ви нас хоронити!».

Фото із сайту fifa.com.

Матч № 24: Мессі змусив стадіон скандувати своє ім’я

Геній і в 35 – є геній!

Чемпіонат світу з футболу ФІФА 2022. Група С, 2 тур. Аргентина – Мексика – 2:0 (1:0 – Мессі, 64 хв.; 2:0 – Фернандес, 87).

Кілька хвилин тому у матчі другого туру групи С чемпіонату світу-2022 з футболу збірна Аргентини святкувала перемогу над Мексикою.

У першому таймі матчу мексиканці старалися ні в чому не поступатися аргентинцям. Тайм запам'ятався лише порушення правилами, які були винагороджені жовтими картками. А єдиний небезпечний момент стався перед перервою – мексиканець Вега ударом зі штрафного спрямував м'яч у ліву дев'ятку, але голкіпер Аргентини Мартінес у стрибку виконав сейв.

Все в матчі змінилося на 64-ій хвилині, коли Ді Марія віддав передачу на Мессі, а той несподівано наважився на дальній удар – і м’яч влетів у нижній кут!

Цей удар зламав мексиканців. Фото із сайту fifa.com.
Цей удар зламав мексиканців. Фото із сайту fifa.com.

 От що значить геній футболу! 1:0! Аргентинці ніби відчули друге дихання.

На 64-ій хвилині, коли Ді Марія віддав передачу на Мессі, а той несподівано наважився на дальній удар – і м’яч влетів у нижній кут! От що значить геній футболу!

А на 87-ій хвилині Фернандес подвоїв рахунок, пробивши під перекладину воріт мексиканців. До речі, Фернандесу асистував Мессі . Рахунок  2:0 до завершення матчу не змінився.

Турнірна таблиця групи С:

Збірна І В Н П З:П Очки
1. Польща 2 1 1 0 2:0 4
2. Аргентина 2 1 0 1 3:2 3
3. Саудівська Аравія 2 1 0 1 2:3 3
4. Мексика 2 0 1 1 0:2 1.

У заключному турі групового етапу зустрічаються: Польща – Аргентина, Мексика – Саудівська Аравія. Шанси на вихід до плей-оф має ще кожна з команд.

Тримаємо кулаки за наших братів-поляків!

Читайте також на volyn.com.ua: «Матч № 22: Наші брати-поляки здолали кривдників Аргентини».

Реклама Google

Telegram Channel