Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині звільнили прокурора, який п'яним їздив за кермом

Нетверезий прокурор намагався втекти, тож поліцейські тоді влаштували погоню.

Фото: ІА Волиньпост.

На Волині звільнили прокурора, який п'яним їздив за кермом

Справедливо!

Прокурора, якого п’яним спіймали за кермом на Волині, остаточно звільнили з органів прокуратури.

Про це повідомляє ІА Волиньпост. 

У вересні 2022 року у Нововолинську п’яним за кермом затримали прокурора Володимир-Волинської прокуратури Миколу Троцюка. Нетверезий прокурор намагався втекти, тож поліцейські тоді влаштували погоню.

Як повідомили журналістам у пресслужбі прокуратури Волині, Миколу Троцюка звільнили із займаної посади. Рішення оскарженню вже не підлягає.

 Микола Троцюк спробував поновитися на посаді та стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу. 

Утім судова тяганина у цій справі була тривалою. Микола Троцюк спробував поновитися на посаді та стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу. Спочатку йому це навіть вдалося. Проте органи прокуратури продовжували відстоювати його звільнення у судах.

Зрештою, у листопаді 2022 року Верховний Суд прийняв рішення, яке передбачає звільнення Троцюка з органів прокуратури, а рішення суду цієї інстанції – остаточне.

Нагадаємо, 21 листопада Рожищенський районний суд визнав винним поліцейського з Нововолинська Віктора Циплакова у порушенні недоторканності житла та призначив йому покарання – два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. Обвинувачений подаватиме апеляцію.

Читайте також: Люди підтримали волинського поліцейського, якого суд визнав винним (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel