Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Волині зустріли 27-річного військового, який поліг на Луганщині

Герої не вмирають...

Фото volynnews.com.

На Волині зустріли 27-річного військового, який поліг на Луганщині

Рідні, близькі, друзі та небайдужі зібрались на світанку, щоб востаннє зустріти вдома полеглого на фронті Андрія Гурного

Траурний кортеж з кількох десятків автомобілів вирушив із Цуманського перехрестя та у супроводі поліції проїхав вулицями рідного Андрієві Луцька.

У знак шани до полеглого героя чимало лучан ставали на коліна і схиляли голови, а водії зупинялись та виходили з автомобілів.

Андрій Гурний став на захист України у жовтні 2022 року, служив на посаді оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3-ї аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальйону. 

Новина про загибель Андрія стала для близьких шоком. Його пам’ятають як доброго, чуйного і справедливого хлопця, люблячого сина і брата, який ніколи не залишав у біді та приходив на допомогу.

Андрій Гурний став на захист України у жовтні 2022 року, служив на посаді оператора протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3-ї аеромобільної роти 1-го аеромобільного батальйону. Загинув 3 грудня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєверодонецького району Луганської області.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel