Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Мер Рівного взявся за вирішення проблеми з відключеннями електроенергії не за графіками

Олександр Третяк вимагає максимального дотримання оприлюднених графіків.

Фото Pixabay.

Мер Рівного взявся за вирішення проблеми з відключеннями електроенергії не за графіками

Очільник міста вже звернувся до керівництва НЕК Укренерго та СБУ Рівненської області

Олександр Третяк взявся за вирішення ситуації з електроенергією в Рівному, зокрема, й у мікрорайоні «Північний».

Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Як зазначив, дотримання справедливості при постачанні електроенергії споживачам, а також заживлення об’єктів критичної інфраструктури цілодобово перебуває в зоні уваги міської влади.

Неприпустимо тримати людей в невіданні в той час, як я особисто приймаю дзвінки від десятків мешканців міста щодня зі скаргами.

Саме тому він: 

  • Звернувся до керівництва НЕК Укренерго, СБУ в Рівненській області щодо здійснення позапланових перевірок на об’єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами Рівного та заживлення об’єктів критичної інфраструктури.
  • Вимагає від Рівнеобленерго та Рівнетеплоенерго негайно синхронізувати схему відключення електроенергії в будинках з тепловими пунктами та котельнями і не порушувати нормативів відключення.
  • Вимагає належної комунікації операторів розподілу електроенергії зі споживачами, зокрема донести  інформацію про відключення, їх обсяги та актуальність складених графіків. 
  • Вимагає максимального дотримання оприлюднених графіків відключень для населення та інформування про аварійні відключення.

«Неприпустимо тримати людей в невіданні в той час, як я особисто приймаю дзвінки від десятків мешканців міста щодня зі скаргами», - зазначив очільник міста.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel