Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Польща розмістить на кордоні з рф нові корейські танки (Відео)

У Міноборони Польщі розповіли, що частина екіпажів танків ще проходить навчання у Кореї.

Скріншот з відео Міноборони РП.

Польща розмістить на кордоні з рф нові корейські танки (Відео)

Про підготовку польських воїнів свідчить їхня щоденна служба, зокрема на кордоні Польщі та Білорусі

Польща збирається розмістити нові корейські танки К2 на північному сході Вармінсько-Мазурського воєводства, поблизу кордону з Калінінградською областю Російської Федерації.

Польські військові добре підготовлені для захисту своєї країни, заявив міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак, повідомляє Газета по-українськи з посиланням на Polska Zbrojna.

«Невипадково першим підрозділом, який отримав на озброєння танки К2, стала 20-та механізована бригада. Батальйон танків К2 буде розміщено в Мазурах. Такий підрозділ також буде створений в Оструді, де незабаром розпочнеться відновлення ліквідованого у 2011 році танкового батальйону», – сказав він під час церемонії передачі перших 10 танків 20-й механізованій бригаді, яка дислокується в місті Моронг на півночі Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передавання комплексів Patriot ‒ польський міністр розповів нові деталі переговорів

Про підготовку польських воїнів свідчить їхня щоденна служба, зокрема на кордоні Польщі та Білорусі, а також Польщі й Калінінградської області РФ, додав Блащак. За його словами, частина екіпажів танків ще проходить навчання у Кореї.

«Після завершення тренувань вони будуть готові застосовувати цю техніку і стримувати агресора», – йдеться у повідомленні.

«Після завершення тренувань вони будуть готові застосовувати цю техніку і стримувати агресора», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «У Міноборони Польщі назвали «дуже високою» імовірність війни зі своєю участю»

Реклама Google

Telegram Channel