Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Священик Московського патріархату отримав від ЗСУ Подяку за значну волонтерську допомогу

Не всі священники МП чекають на рускій мір, але чому мовчать про своїх «колег»-колаборантів?

Фото РІСУ.

Священик Московського патріархату отримав від ЗСУ Подяку за значну волонтерську допомогу

Куратор із сортування та логістики допомоги біженцям та воїнам настоятель храму св. мч. Івана Воїна УПЦ МП Кременчука протоєрей Костянтин Маслов отримав від командира військової частини А7311 Вадима Проценко Подяку

Про це повідомляє РІСУ з посиланням на сайт Кременчуцької єпархії УПЦ МП.

«Друзі!!! Сьогодні від хлопців отримав ось таку подяку!!! Дуже приємно!!! Але!!!!! Ця подяка насправді не мені!!! Ця подяка усім вам! Всім, хто з початку війни робить усе, щоб наблизити перемогу України. Подяка для всіх без винятку - і хто давав чималі кошти і хто давав останні дві «лєпти», аби наші захисники були вдягнуті та нагодовані. Подяка всім, кого знаю, та хто допомогає таємно!», - написав о. Костянтин у Фейсбуці.

«За активну громадську позицію, патріотизм, плідну співпрацю, значну волонтерську допомогу та особистий внесок у справу підтримки бойової готовності батальйону територіальної оборони».

 

 «За активну громадську позицію, патріотизм, плідну співпрацю, значну волонтерську допомогу та особистий внесок у справу підтримки бойової готовності батальйону територіальної оборони», – йдеться у подячному листі.

Реклама Google

Telegram Channel