Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Півночі Волині - масові аварійні відключення електроенергії

Фото: Слово і Діло.

На Півночі Волині - масові аварійні відключення електроенергії

Служби «Волиньобленерго» працюють над якнайшвидшим відновленням електропостачання споживачів та ліквідації наслідків негоди

Внаслідок проходження холодного атмосферного фронту, поривів вітру, снігопаду та налипання мокрого снігу значні обриви ліній електропередачі та повалені опори, що спричинили масові знеструмлення в мережах Ковельського та Камінь-Каширського районів (Камінь-Каширська, Ратнівська, Любешівська, Любомльська, Ковельська, Старовижівська та Маневицька ОТГ), повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

Найбільше через негоду постраждали електромережі на території Ратнівської та Любомльської громад.

Служби «Волиньобленерго» працюють над якнайшвидшим відновленням електропостачання споживачів та ліквідації наслідків негоди.

До аварійно-відновлювальних робіт задіяно 34 бригади, які працюють для повного відновлення електропостачання споживачів.

Найбільше через негоду постраждали електромережі на території Ратнівської та Любомльської громад.

Інформуємо, що служби ДСНС України попереджали про погіршення погодніх умов на території Західної України. Наразі негода не вщухає.

Просимо волинян зберігати спокій, не поширювати неперевірену інформацію та підтримувати один одного.

У період воєнного стану детальна інформація про проведення робіт є інформацією із обмеженим доступом згідно Постанови НКРЕКП «Щодо захисту інформації, яка в умовах воєнного стану може бути віднесена до інформації з обмеженим доступом, у тому числі щодо об'єктів критичної інфраструктури» N 349 від 26.03.2022 року та рекомендацій Міністерства енергетики України.

Уся актуальна та доступна інформація оперативно публікується на офіційному веб-сайті компанії та фейсбук.

Читайте також: Сьогодні на Волині вимикатимуть світло: графік на 12 грудня.

Реклама Google

Telegram Channel