Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Волонтер з Нововолинська отримав нагороду від Міністра оборони та Головнокомандувача ЗСУ

Олександр Мазурок подякував захисникам за високу відзнаку.

Фото з архіву Олександра Мазурка.

Волонтер з Нововолинська отримав нагороду від Міністра оборони та Головнокомандувача ЗСУ

Також Олександр Мазурок отримав Нагороду від командувача військ оперативного командування «Захід»

Волонтер з Нововолинська отримав наголоду від Міністра оборони Олексія Резнікова та Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Також нововолинець Олександр Мазурок отримав Нагороду від командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майора Літвінова. Про це повідомив волонтер на своїй фейсбук-сторінці.

 

 

 

-- Нагорода від міністра оборони України Олексія Резнікова. Нагорода від головнокомандувача збройними силами України Валерія Залужного. Нагорода від командувача військ оперативного командування « Захід» генерал-майора Літвінова. Чесно кажучи я до сих пір не можу до кінця в це повірити. Так не буває..... але.... так сталося. Знаєте....я хочу сказати, що частинку цієї нагороди заслуговує мій ангел, моя кохана дружина Оленка, яка шість довгих років була мені надійною опорою і підтримувала мене від початку війни!

 

 Частинку цієї нагороди заслуговує моя « ластівка» ....мій бус. Ви просто не уявляєте собі скільки роботи і добра він зробив солдатам за весь цей час. Я без нього, як без рук, його у військах дуже добре вже знають. Я від щирого серця хочу подякувати всім ВАМ, хто йде пліч о пліч зі мною цей довгий, тернистий шлях війни!!!! Всім ВАМ, хто став мені надійною опорою і підставив плече допомоги на нашому непростому шляху !!!! Тому велика частина цієї нагороди вона ВАША дорогі друзі!!! Дякую Вам, що ви є в моєму житті і незалишаєте мене. Дякую Вам, наші захисники, за таку високу нагороду !!!!! Я пишаюся стояти в одному строю з ВАМИ !!!! Дякую..., -- написав пан Олександр.

Читайте також: «Волинський забудовник отримав нагороду від головнокомандувача ЗСУ»

Реклама Google

Telegram Channel