Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
 «Як приїдуть — влаштуємо їм гарячий прийом»: бійці на Рівненщині про підготовку проти десанту з білорусі

Вояки кажуть, що всі в гарному гуморі і налаштовані на перемогу.

Фото Суспільне Рівне.

«Як приїдуть — влаштуємо їм гарячий прийом»: бійці на Рівненщині про підготовку проти десанту з білорусі

Командування відзвітувало про повне забезпечення українських бійців озброєнням і обігрівом об'єктів, де вони ночують, а військовослужбовці — готовністю дати відсіч противнику у разі потреби

На білоруському кордоні українські війська готують до протидії ворожому десанту. У рамках навчань, які організували на півночі Рівненщини, бійці відпрацьовували удари по наземних та повітряних цілях, інформує Суспільне Рівне

За легендою навчань військовослужбовці, які захищають цілісність кордону на Рівненщині, зафіксували умовного ворога. Для його ліквідації задіяли мінометну батарею.

Мінометами, які демонструє військовослужбовець Борис, українські сили оборони можуть завдати удару по цілях, які знаходяться майже за вісім кілометрів.

 

 Військовослужбовець Борис майже 30 років тому пройшов строкову службу, а до повномасштабного вторгнення РФ обслуговував весілля піротехнікою.

 

 

 

«25 числа о 8-й ранку зайняв чергу в військкомат. Раніше стріляв на Буковелі, тепер мушу в Рівненській області стріляти», — сказав Борис.

 

 

 

Військовослужбовець з позивним Фас здобув бойовий досвід в ООС. Він родом з Харківщини, а нині охороняє кордони Рівненської області.

 

 

«Готові постійно до виконання завдань за призначенням — і все буде Україна. Це мій обов'язок — боронити нашу країну. Вже давно ведемо бойові дії і треба це вже припиняти і вигравати. Знаємо, за що стоїмо, за що боремося. Це наша територія і їм тут не місце», — запевнив військовослужбовець.

 

 

 

Зі слів командувача об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва, військовослужбовців, які охороняють Рівненщину, забезпечили технікою та зброєю. А в разі збільшення військ по той бік кордону — озброєння українських бійців посилять.

«Ми готові до протидії ворожим цілям. Особовий склад забезпечений зимовою формою одягу. Об'єкти, в яких особовий склад ночує та виконує службові завдання, підготовлені до зими, є відповідні засоби обігріву, запаси дров», — зауважив Сергій Наєв.

 

А командувач угрупування на Волинському напрямку Володимир Кравченко запевнив, що ЗСУ контролюють ситуацію вздовж держкордону з Республікою Білорусь.

«Всі в гарному гуморі і налаштовані на перемогу. А як приїдуть — то влаштуємо їм тут гарячий прийом», — сказав військовослужбовець Дмитро.

«Всі в гарному гуморі і налаштовані на перемогу. А як приїдуть — то влаштуємо їм тут гарячий прийом», — сказав військовослужбовець Дмитро.

Читайте також: «Ситуація на кордоні з білоруссю станом на ранок 16 грудня»

Реклама Google

Telegram Channel