Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
З'ясувалося, яка викладачка з Рівного допомагала росії під час повномасштабної війни (Фото)

Таку літературу жінка читала.

Фото СБУ.

З'ясувалося, яка викладачка з Рівного допомагала росії під час повномасштабної війни (Фото)

Жінку досі не звільняють і не усувають з посади в РДГУ, що створює численні конфлікти всередині колективу

На початку грудня СБУ повідомляла, що викрила 68-річну рівняку, яка допомагала Росії. Тоді говорилося, що жінка працює викладачем, пише «Рівне вечірнє».

Батько, як виявилось, був підполковником гру.

 Народна депутатка Соломія Бобровська у Facebook розповіла, що йдеться про заступницю декана з навчальної роботи факультету історії РДГУ:

«Заступниця декана з навчальної роботи Факультету історії, політології та міжнародних відносин Ольга Сєвєрова ще у 90-ті перебралась до Рівного. Вона родом з Росії (Чіти), і предметом вивчення мала декабристьский рух (так, я серйозно). В соціальних мережах вона розповсюджувала матеріали, що компетентні органи кваліфікували за статтею 436-1 ККУ «Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів. Що в принципі не дивно, її батько, як виявилось, був підполковником гру. Цією жінкою зацікавились компетентні органи, але хтось досі тримає в себе підозру. І вже 3 тиждень ця справа «підвисла» з усією доказовою базою».

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel