Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Ситуація зі світлом все ще складна: енергетики готують «певне обладнання»

Зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі.

Фото pmg.ua.

Ситуація зі світлом все ще складна: енергетики готують «певне обладнання»

Очікується, що сьогодні вдасться включити певне обладнання, яке дозволить заживити більше споживачів

Через атаку дронами вночі 19 грудня в енергосистемі зберігається значний дефіцит потужності, найгірша ситуація у центральному регіоні та Києві, повідомляє НЕК «Укренерго» в Facebook.

«Станом на ранок зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Обстріли БПЛА об’єктів магістральних мереж у центральному регіоні, які відбулися вночі 19 грудня, а також артобстріли на сході України призвели до чергових пошкоджень енергетичної інфраструктури та погіршення ситуації з енергопостачанням, зокрема у центральному регіоні та місті Києві» - йдеться у повідомленні.

Генерації та операторів систем розподілу докладають всіх зусиль для того, щоб покращити енергопостачання, зазначила прес-служба.

Зазначається, що у столиці забезпечується менше половини потреби споживання, у пріоритеті - живлення критичної інфраструктури.

«Очікується, що сьогодні вдасться включити певне обладнання, яке дозволить дещо підвищити рівень надійності живлення, зменшити дефіцит потужності у столичному енерговузлі та заживити більше споживачів», - повідомили в компанії.

Ремонтні бригади «Укренерго», генерації та операторів систем розподілу докладають всіх зусиль для того, щоб покращити енергопостачання, зазначила прес-служба.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel