Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
На Волинь назавжди повертається 23-річний льотчик-штурман, який загинув під час бойового вильоту

Герої не вмирають!

Фото facebook.com.

На Волинь назавжди повертається 23-річний льотчик-штурман, який загинув під час бойового вильоту

Життя льотчика-штурмана Левчука Владислава обірвалося 11 грудня у Бахмутському районі Донецької області

Сьогодні, 21 грудня, назавжди повертається додому уродженець та житель села Поворськ, що на Ковельщині, 23-річний Владислав Левчук.

Про це у Фейсбуці повідомила Наталія Пасічник.

Він загинув разом із двома іншими членами екіпажу українського гелікоптера – Віталієм Маркевичем та досвідченим вертолітником Максимом Федоровим.

«Влад – випускник Волинського обласного ліцею з посиленою військовою підготовкою, який закінчив у 2016 році. Ще навчаючись у Луцьку, він чітко знав, ким хоче бути. Хлопець мріяв стати пілотом. Владислав здійснив свою мрію. Він став військовим льотчиком. Лише цього року закінчив Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Служив у 12-й окремій бригаді армійської авіації зі Львівщини, яка брала участь у героїчних евакуаційних рейсах на територію окупованого Маріуполя.

Життя льотчика-штурмана Левчука Владислава обірвалося 11 грудня під час бойового вильоту у Бахмутському районі Донецької області. Він загинув разом із двома іншими членами екіпажу українського гелікоптера – Віталієм Маркевичем та досвідченим вертолітником Максимом Федоровим», – йдеться в дописі.

Сьогодні тіло Героя військові доправлять в Луцьк. Орієнтовно о 14:30 усіх небайдужих просять виїхати до знака «Луцьк» з боку села Гірка Полонка Луцького району, щоб гідним Героя кортежем провести до Кафедрального Собору.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel