Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Мешканці громади на Ковельщині просять свого голову відмовитися від преміювання

Місцевою громадою керує Віталій Кашик. Люди вважають, що наступний рік премій йому й апарату платити не варто.

Волинь-нова

Мешканці громади на Ковельщині просять свого голову відмовитися від преміювання

Раніше у Колодяжненській громаді в фейсбуці опублікували допис з обуреннями щодо виділення коштів понад зарплатню під час війни

22 грудня на ім'я голови Колодяжненська об'єднана територіальна громада було надіслано звернення від декількох депутатів та небайдужих жителів громади з проханням відмовитись від премії на 2023 р., як вважаємо, що у час війни кошти потрібно використовувати на більш важливі потреби, йдеться у дописі Ольги Бойко, мешканки громади й директорки Колодяжненського літературно-меморіального музею імені Лесі Українки.

 У час війни кошти потрібно використовувати на більш важливі потреби, йдеться у дописі Ольги Бойко.

-- Сьогодні у НАС усіх одна мета - перемогти ворога та закінчити війну. Серед депутатів є військові, які добре знають, як зараз потрібна допомога армії та ЗСУ. Сподіваємось на зважене рішення голови та надіємось на його людяність та розуміння.

Усіх хто ще має бажання долучитись та підписатись під зверненням прошу скидати на вайбер 0987265874 прізвище ім'я по батькові та назву свого населеного пункту. Список небайдужих жителів громади продовжений. На фото перша сторінка звернення, -- пише Ольга Бойко.

Документ адресований голові громади Віталію 

 

 Читайте також: «Леся Українка пораділа б, як її земляки-волиняни кують Перемогу в тилу»

Реклама Google

Telegram Channel