Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Олексій Данілов до упц мп: «Визнайте, що належите москві, і зречіться путіна-сатани»

«Називайте речі своїми іменами і тоді буде по справедливості».

Фото із сайту ukr.net.

Олексій Данілов до упц мп: «Визнайте, що належите москві, і зречіться путіна-сатани»

Сказано сильно – і в точку

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов (на фото) закликав українську православну церкву (мп) визнати свою приналежність до московського патріархату, а російського диктатора володимира путіна – «сатаною».

Про це пан Данілов заявив в ефірі телемарафону.

«Наше суспільство після 24 лютого вимагає справедливості. І якщо ви ховаєте приналежність до московського патріархату, до зв’язків із людьми, які моляться на території росії за те, щоб нас вбивали російські солдати, більш того благословляють на вбивство, то як ви можете тоді взагалі дивитися в очі (українцям. Ред.)?

Мені було дивно слухати там один діяч виступав з бородою (митрополит Павло на прізвисько Паша-Мерседес. – Ред.) і він розповідав, що звертався до президента.

Так, послухайте, ви до совісті спочатку своєї зверніться. Нащо ви приховуєте свою назву? Це ж несправедливо, люди мають знати, куди вони ходять...

Не маєте відношення до рф, то офіційно відхрестіться, скажіть, що путін – сатана. Сатана – той, що ще там у них ходить кирил. Називайте речі своїми іменами і тоді буде по справедливості».

Не маєте відношення до рф, то офіційно відхрестіться, скажіть, що путін – сатана. Сатана – той, що ще там у них ходить кирил. Називайте речі своїми іменами і тоді буде по справедливості.

Олексія Данілова здивувало звернення намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла до президента Володимира Зеленського з проханням не забирати в упц мп храми на території лаври, які вона орендує.

Тим часом Міністерство культури та інформаційної політики заявило, що буде рекомендувати не продовжувати з упц мп оренду двох храмів Києво-Печерської лаври.

Читайте також на volyn.com.ua: «За документами вся Почаївська лавра коштує, як одна ікона».

Реклама Google

Telegram Channel