Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Серьожа, ї.аш їх!»: ексфутболіст київського «Динамо» і луцької «Волині» очолив клуб Поворознюка (Відео)

Тримаємо кулаки за Вас, Сергію Івановичу!

Фото із сайту dynamomania.com.

«Серьожа, ї.аш їх!»: ексфутболіст київського «Динамо» і луцької «Волині» очолив клуб Поворознюка (Відео)

54-річний Сергій Ковалець став головним тренером «Інгульця»

Футбольний клуб «Інгулець» з Петрового Кіровоградської області повідомив, що на посаду головного тренера команди призначено досвідченого фахівця – Сергія Ковальця.

В тренерському штабі також лишаються працювати Младен Бартулович, Богдан Шуст та Владислав Лупашко.

В минулому Сергій Ковалець тренував такі команди, як «Металіст», «Львів», «Олександрія», «Металург» (З), «Оболонь», «Полісся» та «Чорноморець». З 2012 по 2015 рік очолював молодіжну збірну України. На професійному рівні не працював з лютого 2021 року, коли залишив «Чорноморець».

У ролі футболіста уболівальники зі стажем пам’ятають Сергія Ковальця як гравця національної збірної України, «Динамо» (Київ), «Дніпра», «Карпат», голландського «Твенте» і навіть луцької «Волині». У складі волинян у сезоні 20030/2004 Сергій Іванович провів 8 матчів і забив 1 гол.

У складі волинян у сезоні 20030/2004 Сергій Іванович провів 8 матчів і забив 1 гол.

Колишнього головного тренера «Інгульця» Сергія Лавриненка було звільнено з клубу в середині листопада. Тимчасово посаду виконувача обов'язків головного тренера обіймав Младен Бартулович. Команда, президентом якої є 51-річний підприємець-аграрій Олександр Поворознюк, пішла на зимову паузу у чемпіонаті на 14-му місці у турнірній таблиці УПЛ.

Пана Поворознюка в Україні знають через його приперчені висловлювання. Зокрема, йому належить вислів: «Вова, ї.аш їх, б.ять!», яка стала навіть хітом інтернету.

Читайте також на volyn.com.ua: «Шахтар» відхилив пропозицію лондонського «Арсенала» щодо Мудрика».

Реклама Google

Telegram Channel