Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Кухар путіна» 9 років на зоні ходив із дірявою ложкою

Постійно боячись отруєння і сам практикуючи його, пуйло не кожному довіряє готувати їжу. А от пригожину – так.

Фото із сайту dw.com.

«Кухар путіна» 9 років на зоні ходив із дірявою ложкою

Таємниця, яка може пов’язувати президента росії та «кухаря путіна»,  – схильність до педофілії – хворобливого статевого потягу до дітей

«Зеки, ви розумієте, що вами командує півень?»

Такою ложкою в тюрмі нагороджують півнів і «опущених» – нижчі касти у тюремній ієрархії.
Такою ложкою в тюрмі нагороджують півнів і «опущених» – нижчі касти у тюремній ієрархії.

 Шокуюча заява колишнього в’язня на ім’я Саша Курара, оприлюднена в інтернеті, в росії скандалу прогнозовано не спровокувала. На відео Курара розповів про те, що командир ПВК «Вагнера» євген пригожин, який у 1980-х відсидів 9 років на зоні, особисто йому надавав у в’язниці послуги інтимного характеру.

На відео Саша Курара розповів про те, що командир ПВК «Вагнера» євген пригожин особисто йому надавав у в’язниці послуги інтимного характеру.

«Зеки, ви розумієте, що вами командує півень?» – звертається Курара до російських в’язнів, яких так званий особистий кухар путіна пригожин вербує на війну в Україні. Адже за злодійськими поняттями зеки, які стали «вагнерівцями», тепер є не лише «ссученими» (в’язні, які працюють на адміністрацію в’язниці та державу. – Авт.), а й прирівнюються до касти «опущених».

Емблема «вагнерівців» жахлива і страшна – як і їхні вчинки.
Емблема «вагнерівців» жахлива і страшна – як і їхні вчинки.

На відео Саша Курара, який не приховує свого обличчя, запропонував пригожину зустрітися з ним, наприклад, у Туреччині, щоб той міг «відповісти на пред’яву» (спростувати чи виправдатися щодо висунутих претензій. – Авт.). Але поки що «кухар путіна» ніяк не відреагував на це. Промовчали і злодії у законі, які суворо стежать за дотриманням понять у кримінальному світі.

Усе частіше пригожина називають новим путіним.
Усе частіше пригожина називають новим путіним.

 Колишній керівник Пенітенціарної служби України Сергій Старенький, який дуже добре знає тюремні звичаї, спробував розібратися в тому, чи міг путін не знати минулого людини, яку максимально наблизив до себе і яку називають одним із ймовірних наступників кремлівського диктатора. Старенький не виключає, що путіна і пригожина може об’єднувати якась таємниця. Про це колишній керівник Пенітенціарної служби України розповів у кількох відео, розміщених у Facebook.

«російські злодії у законі вже давно перебувають під жорстким контролем фсб»

«пригожин зараз отримав повну свободу дій. Він може їздити в’язницями і вербувати зеків на війну, – розповів «Фактам і коментарям» Сергій Старенький. – Після цього ув’язнених відправляють на «нуль», де вони гинуть у перші дні. А злодії в законі при цьому мовчать. Адже коли під час Другої світової зеки також йшли на війну, захищати Радянський Союз від німецьких загарбників, це у кримінальному світі не схвалювалося».

Мовчання злодіїв у законі щодо дій пригожина виглядає дивним. Але це лише на перший погляд.

 

 У 2006 році ЗМІ облетіло відео, на якому володимир путін цілує малого у живіт. «Дуже милий хлопчик», – просто пояснив свій вчинок кремлівський карлик.

У 2006 році ЗМІ облетіло відео, на якому володимир путін цілує малого у живіт. «Дуже милий хлопчик», – просто пояснив свій вчинок кремлівський карлик.

 «Річ у тім, що в росії майже не залишилося жодного впливового злодія в законі, – пояснює Старенький. – Більшість із них виїхала за кордон... Все тому, що російські злодії у законі вже давно перебувають під жорстким контролем фсб. путін як колишній офіцер-правоохоронець не міг дозволити злодіям керувати в країні».

Колишній керівник Пенітенціарної служби України Сергій Старенький дуже добре знає тюремні звичаї.
Колишній керівник Пенітенціарної служби України Сергій Старенький дуже добре знає тюремні звичаї.

 Як відомо, у кримінальному світі зневажають «опущених» – нижчу касту у тюремній ієрархії. А Сергій Старенький упевнений, що заява Саші Курари про пригожина, швидше за все, правдива.

«Одна зі статей, за якою сидів пригожин, – це залучення неповнолітніх до проституції, – каже Старенький. – Йдеться про розбещення малолітніх. Якщо говорити простою мовою, то пригожин, по суті, педофіл. Злочини проти дітей – це та категорія злочинів, яка на зоні, дуже м’яко кажучи, не користується повагою. І така людина зараз, по суті, керує колоніями та робить там усе, що їй заманеться».

За словами екскерівника пенітенціарної служби, путін наприкінці 1990-х – на початку 2000-х познайомився з пригожиним у його ресторані на воді, який мав назву «Стара митниця». Незабаром їхнє знайомство переросло у міцну дружбу. Але чи міг президент росії не знати про статус свого нового товариша на зоні?

«Нинішній командир «вагнерівців» 9 років провів на зоні, що називається, під лавкою»

«Чи можна повірити, що фсб, частиною якого свого часу був путін, не знала про те, чий це ресторан і хто є його господарем? – дивується Сергій Старенький. – путін дуже добре знав, що за людина пригожин, і тим не менш наблизив його до себе».

Мафія педофілів – це дуже серйозне лобі у вищих сферах життя. Представники цієї мафії допомагають та прикривають один одного. 

Ексглава пенітенціарної служби назвав несподівану версію такого зближення.
«Пам’ятаєте отруєння «Новачком» подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки? Я думаю, що цей злочин міг мати й особисті мотиви, – переконаний Старенький. – Скрипаль свого часу відкрив факти, що путін фіксується на темі педофілії. Тобто, швидше за все, його вбили не за зраду, а за те, що він натрапив на страшну таємницю. І якщо прийняти цю версію, то, думаю, це вагома причина того, щоб пригожин і путін, які мають однакові схильності, могли довіряти один одному.

Я за своїм досвідом роботи у виправних колоніях дуже добре знаю, що мафія педофілів – це дуже серйозне лобі у вищих сферах життя. Представники цієї мафії допомагають та прикривають один одного. Інших пояснень близької дружби путіна з пригожиним я знайти не можу. Адже нинішній командир «Вагнера» 9 із 12 років провів на зоні, що називається, під лавкою. Він був змушений носити із собою діряву ложку (такими на зоні їдять «опущені». – Авт.)».

«Ви уявляєте, наскільки пригожин зненавидів злочинний світ, який його принизив? – звертається до аудиторії Старенький. – І ось він зараз сам керує злочинним світом із благословення путіна. Ви тепер розумієте, яке задоволення отримує пригожин, по суті, принижуючи злодіїв у законі, які не можуть йому нічого сказати? Яке задоволення він отримує, відправляючи зеків на бійню в Україну? Ці ув’язнені, якими керує «опущений», зараз мають лише два виходи – або загинути на війні, або повернутися на зону під лавку до своєї дірявої ложки».

«Одна із глав у «Путінбурзі» називається «Педофіл Женечка»

То що ж «сплавило ці дві долі: Штірліца, який став за іронією долі керівником величезної держави, і засидженого в зонах кота-сутенера, який торгує малолітніми хлопчиками?»

Раніше вирок щодо євгена пригожина публікувало видання «Медуза». Серед безлічі статей Кримінального кодексу, за якими звинувачували «кухаря путіна», була й стаття 210: «Залучення неповнолітніх до злочинної діяльності, у заняття жебрацтвом, проституцією, азартними іграми, а також використання неповнолітніх для цілей паразитичного існування». У самому вироку – жодного слова про залучення неповнолітніх до проституції, але є епізод, коли пригожин змушував пити спиртне неповнолітнього члена своєї злочинної групи. Чи був вирок відредагований? Чи не є версія про збоченця в оточенні путіна міфом? Поки що достовірно відповісти на ці запитання складно.

Але раніше про те, що пригожин міг мати такі схильності, написав у своїй книзі «Путінбург» російський журналіст

Дмитро Запольський. Він помер за дивних обставин у 62-літньому віці під час європейської подорожі із сім’єю. Це сталося через два роки після виходу книги у світ. Так-от, у «Путінбурзі» є глава, присвячена євгену пригожину, вона називається «Педофіл Женечка».  

 Михайло СЕРГУШЕВ, fakty.ua.

Читайте також: ««Не хочемо мати нічого спільного  з російською церквою» (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel