Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Волиняни вторгували більше 13 тисяч доларів за два авто для ЗСУ: їм повідомили про підозру (Фото)

Триває слідство.

Фото пресслужби Волинської обласної прокуратури.

Волиняни вторгували більше 13 тисяч доларів за два авто для ЗСУ: їм повідомили про підозру (Фото)

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури двом жителямміста Нововолинська повідомлено про підозру у вчиненні за попередньою змовою групою осіб продажу предметів гуманітарної допомоги в значному розмірі під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України)

За даними слідства, чоловіки продавалиавтомобілі, увезені в Україну як гуманітарна допомога для одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Чоловіків  викрито 9 січня 2023 року у місті Володимир під час одержання ними від військовослужбовця коштів у сумі 13 200 доларів США за два таких авто.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу та про накладення арешту на вилучені автомобілі.

Чоловіків  викрито 9 січня 2023 року під час одержання ними коштів.

Викрито незаконну діяльність волинян прокурорами спільно із працівниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НПУ та Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Довідково: згідно із санкцією ч. 3 ст. 201-2 КК України продаж товарів (предметів) гуманітарної допомоги в значному розмірі в умовах воєнного стану карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel