Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Сьогодні на Волині вимикатимуть світло: графік на 13 січня

Майте на увазі.

Фото: portal.lviv.ua.

Сьогодні на Волині вимикатимуть світло: графік на 13 січня

13 січня НЕК «Укренерго» не встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області до 07:00

В українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об'єктів магістральних мереж по території України, повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

З 07:00 просять орієнтуватись на час відключення згідно графіків погодинного відключення. Ознайомитись із графіками відключень можна, натиснувши на це ПОСИЛАННЯ та обравши свій район електромереж.

Добова величина доведеного НЕК «Укренерго» ліміту на Волинську область становить 50-60% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

В середньому добова величина доведеного НЕК «Укренерго» ліміту на Волинську область становить 50-60% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

Величина доведених лімітів на сьогодні дає змогу «Волиньобленерго» здійснювати відключення 4 год через 4 год, що дозволяє балансувати у межах доведених лімітів, рівномірно розподіляти електричну енергію між споживачами та забезпечувати електропостачанням усі важливі об'єкти критичної інфраструктури.

Закликають не вмикати потужні електроприлади одночасно або, за можливості, уникнути їх використання, щоб запобігти значному навантаженню на мережі та уникнути аварійних ситуацій!

Уся актуальна та доступна інформація оперативно публікується на офіційному веб-сайті компанії та фейсбук.

Читайте також: Ситуація з відключеннями світла в Україні може погіршитися.

Реклама Google

Telegram Channel