Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Під яким номером Мудрик гратиме у «Челсі»

22-річний український півзахисник Михайло Мудрик після підписання контракту з лондонським «Челсі» одразу був представлений шанувальникам клубу у перерві матчу англійської Прем'єр-ліги «Челсі» – «Крістал Пелас» – 1:0.

Фото – Getty Images/Global Images Ukraine.

Під яким номером Мудрик гратиме у «Челсі»

Вінгер «Шахтаря» Михайло Мудрик разом із директором «гірників» з футболу Дарійо Срною прибув на «Стемфорд Брідж» для підписання довгострокового контракту з «Челсі».

Повідомляється, що українець гратиме у складі лондонського клубу під 15-м номером.

Українець гратиме у складі лондонського клубу під 15-м номером.

У «Шахтаря» Мудрик грав під 10-м номером. У «Челсі» він зайнятий Крістіаном Пулішичем.

«Я щасливий, що підписав контракт із «Челсі». Це величезний клуб у фантастичній лізі, і це дуже привабливий проект для мене на даному етапі моєї кар'єри. Дуже радий познайомитися з моїми новими товаришами по команді та з нетерпінням чекаю на можливість працювати та навчатися у Грема Поттера та його помічників», - цитує слова Михайла Мудрика після підписання договору прес-служба «Челсі».

ЗМІ повідомляють, що сума трансферу 22-річного футболіста становить 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів. Контракт з українцем підписано до 2030 року. 

У складі «Шахтаря» Михайло Мудрик провів 44 матчі, відзначившись 12 голами та 17 асистами. Також на його рахунку 8 ігор за збірну України.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

Читайте також на volyn.com.ua: «Переселенець із Волновахи взяв у луцькому супермаркеті відпустку й поїхав на Чемпіонат Європи по золото».

Реклама Google

Telegram Channel