Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Чоловік з дружиною, яких знайшли убитими в луцькій квартирі, працювали в дитсадку

Триває слідство. 

Фото Національної поліції (ілюстроване).

Чоловік з дружиною, яких знайшли убитими в луцькій квартирі, працювали в дитсадку

У неділю, 15 січня в одній із квартир багатоповерхівки на проспекті Соборності знайшли тіла чоловіка та дружини з вогнепальними пораненнями. Поліція розслідує справу за статтею про умисне вбивство

Сусіди добре відгукуються про чоловіка та дружину, яких знайшли мертвими у луцькій багатоповерхівці, а в колективі дитсадка, де працювали загиблі, кажуть, що в шоці від того, що сталося. Про це йдеться на сайті vsn.in.ua.

Як розповідають мешканці багатоповерхівки, де сталась трагедія, чоловік та дружина працювали у дитсадочку: вона – кухарем, він – сторожем. У них було двоє дорослих одружених синів, які мешкають окремо.

«Сьогодні вранці сказала сусідка про те, що сталося. Я їх знав, вони нормальні були. Років 30 тут живу, і Коля теж, він таксистом колись робив. Я б ніколи не подумав, що він таке міг зробити. Я вчора з Тамарою говорив - вона на базарі торгувала  солодощами. З ним два дні тому говорив. Він був сторожем в садочку, вона – кухар», - зазначив один із сусідів.

Як розповіла завідувачка  дитсадочка Тетяна Линник, в подружжя завжди були хороші стосунки, він завжди її зустрічав з роботи в темну пору доби.

У садочку №20, де працювали загиблі, інформацію підтвердили. Повідомили, що 61-річна жінка була на посаді кухаря закладу від дня його відкриття.  Чоловікові було 67 років. Обоє - дуже хороші люди, жодних конфліктів за ними ніхто не помічав. Вона була дуже порядна, він - галантний і уважний. Як розповіла завідувачка  дитсадочка Тетяна Линник, в подружжя завжди були хороші стосунки, він завжди її зустрічав з роботи в темну пору доби. Для всього колективу їхня смерть - це шок, такого припустити ніхто не міг. І чому так сталося, ніхто навіть не уявляє.

За наявною інформацією, двері квартири були зачинені зсередини. За словами правоохоронців, ймовірно, хтось із подружжя убив іншого, а потім покінчив із собою.

Читайте також: «В одній з луцьких квартир знайшли застрелене подружжя»

Реклама Google

Telegram Channel