Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Бійцям 14-ї ОМБР передали 2000 комплектів зимової форми та взуття

Допомога дуже важлива.

Фото Луцької міськради.

Бійцям 14-ї ОМБР передали 2000 комплектів зимової форми та взуття

Виробництвом форми та взуття займались місцеві підприємства «Едельвіка» та «IKOS»

Сьогодні для військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади Луцький міський голова Ігор Поліщук та голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода передали 2000 пар зимового взуття та стільки ж комплектів зимової форми, йдеться на сайті Луцької міськради.

Військовий одяг складається з трьох комплектів - штани вітровологозахисні, куртка вітровологозахисна та утеплювач куртки. Форма комфортна та зручна, відповідає усім стандартам Збройних сил України.

Взуття ж має укріплену кевларову устілку, яка захищає від проколів та осколків. Також є утеплена устілка та запасна пара шнурівок.

Виробництвом форми та взуття займались місцеві підприємства «Едельвіка» та «IKOS».

Форма комфортна та зручна, відповідає усім стандартам Збройних сил України.

Передаючи обмундирування військовослужбовцям, міський голова Ігор Поліщук зауважив: «У складі 14-ї окремої механізованої бригади служить дуже багато мешканців Луцької міської територіальної громади. Тому ми намагаємося допомогти нашим хлопцям, аби їм було тепло та зручно виконувати бойові завдання.

Взуття якісне і воно себе показала з гарної сторони в умовах реальних бойових дій. Військовослужбовці, які отримали його раніше, дають позитивні відгуки.

Форма ж адаптована до різних погодних умов і бійці можуть коли зимно одягнутись тепліше, а як погода сприятлива, то легше».

Ігор Поліщук наголосив, що загалом військовослужбовцям вже передано 4400 комплектів форми та взуття. Ще 600 комплектів віддадуть найближчим часом.

Він зауважив, що на цьому допомога військовим формуванням не завершиться й продовжуватиметься надалі. «Наближається весна-літо і, думаю, будуть запити від військових щодо необхідності легшого одягу, а тому також допомагатимемо їм у вирішенні цього питання», - додав міський голова.

Читайте також: Міський голова Луцька вручив ордени рідним загиблих Героїв.

Реклама Google

Telegram Channel