Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині попрощалися із загиблими військовими - батьком та сином (Фото)

Вічна пам’ять...

Фото Ковельської міськради.

На Волині попрощалися із загиблими військовими - батьком та сином (Фото)

Чорний тиждень у Ковельській громаді. Сумні звістки приходять мало не щодня

Сьогодні ковельчани попрощались з батьком і сином – Михайлом та Олександром Куциками. Бракує слів, аби описати горе, яке спіткало родину. На жаль, під час несення військової служби загинули син та онук, чоловік і син, батько і брат, двоє українців, наші земляки, йдеться на сайті Ковельської міськради.

 

 Ковельчани у перші дні війни прийшли добровольцями у військкомат. Молодший з сім’ї – Сашко, з 2016 по 2021 рік служив за контрактом, був учасником бойових дій. Після повномасштабного вторгнення разом з батьком став на захист своєї країни. Служили в одній бригаді ТРО.

Ковельчани у перші дні війни прийшли добровольцями у військкомат.

«Михайло та Олександр Куцики — наші ковельчани. Сашко мав бойовий досвід, воював під Краматорськом. Він — справжній воїн, справжній чоловік. Вслід за ним пішов і батько, адже розумів, що разом їм буде легше, разом — вони сила, – звернувся до присутніх міський голова Ігор Чайка. – Війна пише жахливі сценарії. Один з них трапився і з ними. Михайла всі знали як успішного підприємця, хорошого друга. Але в першу чергу він був порядним громадянином, чоловіком і татом. І сьогодні ми прощаємось з ними навіки».

 

 

 
 

 

 
 

 Це уже друга ковельська родина, яка поклала на вівтар війни і батька, і сина. Не можна забувати, хто наш агресор. Олександр і Михайло могли б будувати своє мирне життя, але прийшло 24 лютого.

Клята війна. Скільки сліз і горя вона принесла на українську землю. Сьогодні не витримало небо, воно теж плакало разом з рідними, друзями, ковельчанами.

Надзвичайно боляче відпускати дорогих серцю людей. Михайло та Олександр Куцики – наші воїни. Вічна їм пам’ять і слава.

Читайте також: Волинь знову у жалобі: загинув Герой Сергій Вакалюк.

Реклама Google

Telegram Channel