Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Луцьк отримає кілька кілометрів трубопроводів

Допомога дуже важлива.

Фото Луцької міськради.

Луцьк отримає кілька кілометрів трубопроводів

Луцька міська територіальна громада отримає трубопроводи різних діаметрів технічної допомоги від USAID

В рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю між Луцькою міською радою і USAID Проєктом енергетичної безпеки (ПЕБ), місто отримає трубопроводи різних діаметрів загальною протяжністю 7,5 км. Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Трубопроводи діаметром від 1020 мм до 57 мм використовуються для транспортування теплоносія та гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів до споживачів та є найслабшим місцем теплового господарства міста, адже близько 80% мереж вичерпали експлуатаційний ресурс та є аварійними.

Триває отримання трубопроводів діаметром 57 мм і 76 мм, протяжністю 800 м і 678 м відновідно, діаметром 133 мм, протяжністю 728 м, а також великих діаметрів – 1020 мм, 730 мм, 630 мм, відповідно протяжністю 11 м, 2 м та 160 м суттєво поповнять сформований на ДКП «Луцьктепло» аварійний запас та дозволять більш ефективно усувати витоки на мережах та відновлювати теплопостачання містянам.

Близько 80% мереж вичерпали експлуатаційний ресурс та є аварійними.

Луцька міська рада та комунальне підприємство «Луцьктепло» вживають усіх заходів для забезпечення безперебійного постачання тепла і гарячої води всім категоріям споживачів у цей найскладніший з часів незалежності України опалювальний сезон. Щобільше трубопроводів буде в розпорядженні підприємства, тим швидше якісніше працівники зможуть виконувати роботи, замінюючи аварійні ділянки.

Читайте також: У Луцьку готуються до доброчинного ярмарку «З любов'ю до ЗСУ».

Реклама Google

Telegram Channel