Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Відтепер у Ковелі можна зареєструвати машину ще й у ЦНАПі

У ЦНАПі можна зареєструвати новий транспортний засіб, оформити чи замінити посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Відтепер у Ковелі можна зареєструвати машину ще й у ЦНАПі

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка на своїй сторінці у Facebook:

«Відтепер у Центрі надання адміністративних послуг Ковеля, а не лише в Територіальному сервісному центрі МВС,  - зазначив він. - Ви можете зареєструвати новий транспортний засіб, оформити чи замінити посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Адміністратори ЦНАПу вже завершили тестування нової системи та програмного забезпечення і готові приймати громадян у Територіальному підрозділі управління ЦНАП, що на Драгоманова, 22.

Від лютого 2021 року між ЦНАПом та Регіональним сервісним центром МВС у Волинській області діє угода про співпрацю у сфері надання адмінпослуг.

Від лютого 2021 року між ЦНАПом та Регіональним сервісним центром МВС у Волинській області діє угода про співпрацю у сфері надання адмінпослуг. Яка, власне, передбачає надання адміністраторами ЦНАПу таких послуг:

= обмін посвідчення водія (без складення іспитів);

= видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

= державна реєстрація нового транспортного засобу (без огляду);

= перереєстрація транспортного засобу

= y зв'язку із зміною анкетних даних (найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів).

 

 Нагадую, що такі послуги доступні в Територіальному підрозділі ЦНАПу, що на Драгоманова, 22.

За детальнішою інформацією телефонуйте на рецепцію ЦНАПу: (03352) 5-97-90, 7-17-19», - пише мер.

Реклама Google

Telegram Channel