Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Болгарія стверджує, що не причетна до удару по Кримському мосту

Це було вражаюче!

TOPSHOT - Black smoke billows from a fire on the Kerch bridge that links Crimea to Russia, after a truck exploded, near Kerch, on October 8, 2022. - Moscow announced on October 8, 2022 that a truck exploded igniting a huge fire and damaging the key Kerch bridge -- built as Russia's sole land link with annexed Crimea -- and vowed to find the perpetrators, without immediately blaming Ukraine. (Photo by AFP) (Photo by -/AFP via Getty Images)

Фото AFP via Getty Images.

Болгарія стверджує, що не причетна до удару по Кримському мосту

Бо це зробила... Шрі-Ланка.

Жарт, звісно. Але...

Генеральний прокурор Болгарії Іван Гешев спростував звинувачення Росії в причетності країни до удару по Кримському мосту.

Про це він написав у twitter.

Гешев заявив, що це «чергова гібридна атака на європейську спільноту».

«Колеги з Софійської міської прокуратури встановили, що Болгарія не має відношення до вибуху Кримського мосту. Це чергова російська гібридна атака на європейську спільноту», – пише він. 

Як відомо, 8 жовтня на Кримському мосту стався вибух та спалахнула пожежа.

8 жовтня на Кримському мосту стався вибух та спалахнула пожежа.

9 жовтня президент рф володимир путін звинуватив українські спецслужби у підриві Кримського мосту.

Федеральна служба безпеки рф звинуватила у вибуху на Кримському мосту Головне управління розвідки міноборони України та оголосила, що нібито затримала вісьмох підозрюваних. ФСБ стверджує, що на початку серпня вибухівку відправили з Одеси до Болгарії, звідти – до Вірменії, Грузії, а потім до росії, звідки вона потрапила до окупованого Криму.

Читайте також на volyn.com.ua: «У нашу хату влучила ракета – й за секунду ми втратили все»: історія переселенців, що приїхали на Волинь».

Реклама Google

Telegram Channel