Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
В українки Юлії Джими забрали «бронзу» чемпіонату Європи...

Тепер чекаємо на «золото», Юлю!

Фото із сайту biathlon.com.ua.

В українки Юлії Джими забрали «бронзу» чемпіонату Європи...

... щоб вручити їй срібну медаль!

Сьогодні у швейцарському  Ленцерхайде жіночою індивідуальною гонкою стартував Чемпіонат Європи. Попри наближеність турніру до чемпіоната світу, склад учасниць Чемпіонату Європи досить представницький. Багато спортсменок мають чималий досвід гонок у Кубку світу, в тому числі й команда України, яка до Швейцарії приїхала своїм основним складом (причина ще й банальна: за медаль на ЧЄ спортсменка отримувати стипендію від держави протягом року).

І як же важливо за таких умов розпочати турнір із медалі! Й кому ж ще тягнути збірну за собою, зазначав biathlon.com.ua, як не лідеру команди протягом кількох останніх сезонів Юлії Джимі (на фото)! Після промаху на другому рубежі результат Юлі був в середині другого десятку, але решту гонки Джима провела максимально зібрано, більше не дозволила собі втрати концентрації. Ще два ідеальних вогневих рубежі – і на останнє коло українка пішла третьою! Наздогнати двох перших спортсменок було вже складно – відігравати потрібно було більше ніж півхвилини. Але і бронзу Джима нікому не віддала! Браво, Юля!

А вже після гонки надійшла ще більш приємна звістка: у України – «срібло»!!! Виявляється, система електронного відстеження результатів помилково не врахувала два промахи Каррари на другому вогневому рубежі. Але після перегляду італійці було додано дві хвилини штрафу, через що вона перемістилась на 11-ту позицію.

Виявляється, система електронного відстеження результатів помилково не врахувала два промахи Каррари на другому вогневому рубежі.

Отже, чемпіонкою Європи стала Ліза Марія Шпарк, Юлія Джима – друга, а бронза дістається ще одній представниці Німеччини Селіні Гротіан.

Індивідуальна гонка. Жінки

1.  Ліза Марія Шпарк (Німеччина)  (0+0+0+0)  45:02,4

2.  Юлія Джима (УКРАЇНА) (0+1+0+0)  +5,5

3.  Селіна Гротіан (Німеччина)  (0+0+0+2)  +33,3

...

16.  Анна Кривонос (УКРАЇНА) – (0+0+1+0)  +2:07,6

24.  Анастасія Меркушина (УКРАЇНА) – (1+1+0+1)  +2:53,3

35.  Любов Кип'яченкова (УКРАЇНА) – (1+1+0+1)  +4:04,8

40.  Олена Білосюк (УКРАЇНА) – (0+0+0+3)  +4:18,3...

Фото із сайту biathlon.com.ua.
Фото із сайту biathlon.com.ua.

 Читайте такожна volyn.com.ua: «Українка здобула «золото» на юнацькій Олімпіаді».

Реклама Google

Telegram Channel