Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Нововолинську бійцівська собака, якого вигулювали без намордника, загриз пса

Свідки розповіли, що собацюру регулярно вигулюють без намордника.

Фото: obozrevatel.com, ілюстративне.

У Нововолинську бійцівська собака, якого вигулювали без намордника, загриз пса

Звільнити нещасного з кровавої пастки вдалось лише тоді, коли «стафа» облили крижаною водою

У Нововолинську бійцівська собака, якого вигулювали без намордника, загриз пса. Як інформує «БУГ», поліція зайнялася господарем.

26-го січня близько 13:00 на вулиці Винниченка у Нововолинську поряд з дитячим майданчиком власники вигулювали пса бійцівської породи стаффордширський тер’єр без намордника. За словами очевидців, собака вирвався з повідка та напав на домашнього улюбленця пенсіонерки.

Мешканці двору, які побачили інцидент, кинулись рятувати старенького собаку. Проте, бійцівський пес прокусив домашньому улюбленцю шию та живіт. Звільнити нещасного з кровавої пастки вдалось лише тоді, коли «стафа» облили крижаною водою небайдужі.

Налякана пенсіонерка забрала свого чотирилапого друга додому. 

«А якби пес накинувся на дитину, яка бавилась у той час на майданчику. Власники повинні дбати про безпеку навколишніх та вигулювати бійцівські породи собак лише у наморднику», – додали свідки.

Правоохоронці оперативно виїхали на місце події. Працівники поліції взяли свідчення в мешканців будинку щодо деталей даного інциденту та наголосили, що вигул своїх домашніх улюбленців без намордників, тим більше бійцівських порід, суворо заборонений. До адміністративного правопорушення будуть притягнені власники бійцівської собаки.

Очевидці зазначили, що пса постійно вигулюють без намордника, що несе загрозу мешканцям прилеглих будинків.

Читайте також: «Військовий з Волині шукає господаря для врятованого від війни собаки»

Реклама Google

Telegram Channel