Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
У Луцьку затримали 30-річну крадійку зі стажем

Фото ілюстративне / Економічна правда.

У Луцьку затримали 30-річну крадійку зі стажем

Зловмисниця спеціалізувалася на крадіжках з торгових закладів

Перебуваючи у приміщеннях супермаркетів, жінка брала з полиць товар, не розраховувалась за нього та покидала приміщення, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Її зафіксували камери відеоспостреження. Дільничні офіцери поліції встановили, що це 30-річна жителька Луцька. Жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Перебуваючи у приміщеннях супермаркетів, жінка брала з полиць товар, не розраховувалась за нього та покидала приміщення.

До слова, влітку вона вже потрапляла до рук правоохоронців за вчинення аналогічних злочинів. Тоді їй повідомили про підозру та обрали запобіжний захід – домашній арешт. Однак, перебуваючи під домашнім арештом, жта продовжувала скоювати крадіжки. Нині вона обґрунтовано підозрюється у вчиненні щонайменше восьми кримінальних правопорушень.

За усіма фактами тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану, за це їй загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років.

Читайте також: Поліцейські вилучили у двох мешканців Волині боєприпаси.

Реклама Google

Telegram Channel