Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
24-річна дівчина вийшла заміж за 85-річного чоловіка і хоче від нього завагітніти

Пара одружилася в липні минулого року, і Міракл описує цей день як «найкращий день у своєму житті». 

Фото ТСН.

24-річна дівчина вийшла заміж за 85-річного чоловіка і хоче від нього завагітніти

Подружжя часто сприймають як батька та дочку

24-річна Міракл Пог з Міссісіпі, США, вийшла заміж за чоловіка, який старший за неї на 61 рік. Попри велику різницю, подружня пара пообіцяла створити сім'ю та тепер розглядають можливість ЕКЗ.

Про це пише ТСН з посиланням на видання Mirror.

45-річна мама Таміка Філліпс і 72-річний дідусь Джо Браун підтримали Міракл у її рішенні, побачивши, наскільки пенсіонер зробив її щасливою, але 47-річного тата було важче переконати.

Дівчина познайомилася з 85-річним Чарльзом Поугом у 2019 році, коли працювала в пральні. Через рік відставний агент з нерухомості Чарльз нарешті зізнався у своїх почуттях до медсестри Міракл. 

Родина дівчини не була проти їхніх стосунків. 45-річна мама Таміка Філліпс і 72-річний дідусь Джо Браун підтримали Міракл у її рішенні, побачивши, наскільки пенсіонер зробив її щасливою, але 47-річного тата було важче переконати. «Одного разу він вальсував там, кинув аркуш паперу та сказав «запишіть свій номер», ніби він гравець. Він був моїм лицарем у сяючих обладунках», - пригадує Міракл залицяння чоловіка та додає, що вона знала, що він набагато старший, але їй це було не цікаво. Дівчина почувалася із ним комфортно.

Пара одружилася в липні минулого року, і Міракл описує цей день як «найкращий день у своєму житті». Незважаючи на різницю у віці, дівчина сподівається народити чоловіку двох дітей. 24-річна американка каже, що її приваблює невимушений характер Чарльза, але визнає, що різниця у віці велика, коли справа доходить до технологій.

Після того, як пара поділилися своїми стосунками в Інтернеті, вона зіткнулася з великою негативною реакцією. «Я отримую негативну реакцію від людей, які мене не знають і не люблять, вони просто називають це так, як вони бачать. Люди кажуть, що я використовую Чарльза, він не знає, що відбувається, і кажуть, що мені має бути соромно», - розповідає дівчина.

Реклама Google

Telegram Channel