Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Саакашвілі: Якщо я не доживу до перемоги України, моє серце мають поховати у Києві

Влада Грузії, яку називають проросійською, фактично повільно вбиває Саакашвілі…

Фото Гордон.

Саакашвілі: Якщо я не доживу до перемоги України, моє серце мають поховати у Києві

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив 1 лютого, що впевнений у перемозі України у війні, розпочатій проти неї Росією в лютому 2022 року

Про це Саакашвілі, який є громадянином України, сказав (дистанційно) під час судового засідання у справі про відтермінування його вироку або звільнення від покарання, пише «Гордон» з посиланням на Interpressnews.
Політик під час увімкнення з клініки «Вівамед» повідомив, що до нього «застосовують катування» і його «отруїли». «Я пишаюся, що всі захоплюються українським народом, я пишаюся тим, що президентом є [Володимир] Зеленський, я вдячний його офісу. Я абсолютно впевнений у нашій перемозі, але якщо я не доживу до перемоги, яка дуже близька, моє серце мають поховати в Києві. Воно належить Україні», – зазначив Саакашвілі українською мовою.

Прессекретарка Саакашвілі Дарина Чиж 28 січня писала, що він важить 69 кг, а коли потрапив у в'язницю, важив 120 кг.

Експрезидент Грузії під час трансляції був у футболці з написом I`m Ukrainian.
Саакашвілі на відео в суді зняв майку, щоб показати, наскільки виснажений, після чого трансляцію перервали.
Прессекретарка Саакашвілі Дарина Чиж 28 січня писала, що він важить 69 кг, а коли потрапив у в'язницю, важив 120 кг. «У його організмі почалися незворотні процеси. Проте лікарі тюремної клініки класифікують його як пацієнта середньої тяжкості і про реанімацію мова не йде», – наголосила вона.

Реклама Google

Telegram Channel