Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Американська модель Капріс Буре запропонувала Путіну свої відверті фото в обмін на закінчення війни

Капріс Буре хоче хитрощами довести російського фюрера до інфаркту.

Фото 24.

Американська модель Капріс Буре запропонувала Путіну свої відверті фото в обмін на закінчення війни

Відома 51-річна американська модель та бізнесвумен Капріс Буре з першого дня війни виступає на підтримку України та займається благодійністю

Знаменитість на прем'єрі фільму «Логово» запевнила, що готова оголитися та відправити кремлівському диктатору свої фотографії інтимного характеру, якщо він припинить кровопролитну війну.

Про це пише Обозреватель з посиланням на Daily Mail. Буре є власницею власного бренду спідньої білизни та часто бере участь у рекламних кампаніях фірми. Попри свій вік, зірка відвідує тренажерний зал та пишається своїми формами.

Вона пояснила, чому саме «голі» кадри запропонувала лідеру країни-агресора. Селебріті сподівається, що такий контент доведе президента РФ до серцевого нападу.

 

 «Думаю, я могла б надіслати Путіну листа з обіцянкою передати йому свої фотографії в оголеному вигляді, якби він пішов з України. Якби це зупинило війну, я б так і зробила», – сказала американка. Вона пояснила, чому саме «голі» кадри запропонувала лідеру країни-агресора. Селебріті сподівається, що такий контент доведе президента РФ до серцевого нападу.

Після своєї заяви Капріс зазначила – вона не впевнена, що Путін живий, бо чула багато історій про його смерть та двійників. «Я чула, що насправді він уже мертвий. І мене це турбує, тому що той, хто його замінить, може бути ще гіршим», – наголосила діва.

Зазначимо, ще у березні 2022 року модель постала голою перед аудиторією, щоб привернути увагу фоловерів до війни в Україні. На сторінку Буре підписано півмільйона людей. На кадрах селебриті показала всім відомий жест та написала на спині «Зупинити війну». Вона заявила – вся планета хоче миру.

Реклама Google

Telegram Channel