Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Провал: Мудрик став найгіршим гравцем у матчі «Челсі» – «Фулгем» (Відео)

Сподіваємось, цей «гливкий млинець» стане хорошим уроком для Михайла.

Фото із сайту Youtube.com.

Провал: Мудрик став найгіршим гравцем у матчі «Челсі» – «Фулгем» (Відео)

Сподіваємось, що 22-річний українець, якому останнім часом приділялося стільки уваги, зрозумів, що до рівня гри Роналду чи Мессі йому ще далеко і далеко...

Вчора у поєдинку 22-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Челсі» та «Фулхем» у стартовому складі «синіх» вийшов українець Михайло Мудрик. На жаль, Михайло загубився на полі, віддавав неточні паси та невдало відкривався. Тому й справедливо був замінений у перерві.

Як на наш хлопський розум, то позиція лівої бровки, яку тренер віддав для українського півзахисника, була не дуже вдалою: Михайло мав би грати ближче до центру, звідки міг би розганяти атаки. А так він справді не розумів, що робить на полі...

На жаль, Михайло загубився на полі, віддавав неточні паси та невдало відкривався. Тому й справедливо був замінений у перерві.

Тож не дивно, що авторитетний портал WhoScored поставив Мудрику низьку оцінку (6.0). Такий же бал отримали два футболісти «Фулхема», які вийшли на заміну – Курзава та Вінісіус. Найкращим гравцем матчу за версією WhoScored став захисник «Фулхема» Рім (7.7).

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

Хоча наставник «Челсі» Грем Поттер розповів після матчу: «У Мудрика була застуда цього тижня. Він відчував важкість у ногах у перерві матчу. Ми не хотіли ризикувати його здоров'ям».

У Мудрика була застуда цього тижня. Він відчував важкість у ногах у перерві матчу.

 А матч «Челсі» – «Фулгем» завершився «всуху» – 0:0.

Турнірна таблиця Англійської Прем’єр-ліги на ранок 4 лютого:

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

До речі, кілька днів перед цим Мудрик став героєм мультика відомого американського сайту Bleacher Report, який висміяв його трансфер до «Челсі». В сюжеті з українським футболістом автори висміяли те, як Михайло спочатку активно демонстрував намір приєднатися до «Арсенала», а в підсумку опинився в іншому лондонському клубі, який запропонував більше грошей.

Читайте також на volyn.com.ua: «Стало відомо, скільки зароблятиме Забарний у Борнмуті».

Реклама Google

Telegram Channel