Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Горохівські волонтери повернулися з фронтових областей (Фото)

Разом переможемо!

Фото volyn.com.ua.

Горохівські волонтери повернулися з фронтових областей (Фото)

Волиняни й надалі збирають кошти на ремонт автівок для ЗСУ

Цього разу координатор волонтерського центру Горохівської громадської організації «Спілка учасників АТО «Щит» Віталій Гладун і його друзі доставили захисникам чотири автомобілі.

 

Транспорт, якого потребують на передовій наші захисники, волонтери шукають і купуюють, здебільшого за гроші, зібрані у Горохівській та навколишніх громадах. Самі ж машини презентують горохівчани, які свого часу переїхали за кордон. Цього разу два потужні джипи скерували в Україну з Латвії наш земляк Любомир Шеремета і його друг Gatis Priede. Їхні автомобілі уже служать бійцям Іноземного легіону, який обороняють Харків, і Українській добровольчій армії на Київщині.

На запчастини для однієї автівки поки що не вистачає коштів. Допомогти може кожен! 

 

Джип, який для ЗСУ придбав горохівчанин-підприємць Юрій Козаченко, дістався воїнам 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого на Харківщині, а 72-а окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців довірила горохівським волонтерам свої кошти, аби ті знайшли й доставили їм автівку на Донеччину.

 

Нині волонтери Віталій Гладун, Андрій Лебезун, Валерій Нечипорук і Роман Процюк благополучно повернулися додому. Їхали на Горохівщину не впорожні: прибуксирували дві автівки, які потребували ремонтів.

За словами пана Віталія, одна з них уже на ходу. На запчастини для іншої поки що не вистачає коштів. Допомогти може кожен! 

Гроші можна перерахувати на картку 4441114455367233 (Віталій Гладун).

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel