Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Луцьк встановлює офіційні відносини з німецьким містом Швайнфурт

Керівник німецького міста запросив делегацію Луцька до Швайнфурта на підписання офіційних документів про партнерські стосунки.

Фото із сторінки Ігоря Поліщука у Facebook.

Луцьк встановлює офіційні відносини з німецьким містом Швайнфурт

Луцьк встановлює офіційні відносини з німецьким містом Швайнфурт Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук:

«За допомогою сервісу відеотелефонії провів розмову з міським головою німецького міста Швайнфурт (населення – 52 тисячі осіб – РЕД.) Себастьяном Ремеле. Також до розмови долучився керівник ПрАТ «СКФ Україна» Богдан Волчок, адже співпрацю між містами налагоджено за сприяння саме цього підприємства для спрощення процедури перевезення гуманітарної допомоги.

31 січня цього року рішенням сесії міста Швайнфурт було затверджено намір встановлення офіційних партнерських відносин з містом Луцьк.

Себастьян Ремеле повідомив, що 31 січня цього року рішенням сесії міста Швайнфурт було затверджено намір встановлення офіційних партнерських відносин з містом Луцьк.

 

 Привітав таке рішення Швайнфуртського муніципалітету та вкотре подякував німецьким колегам за візит до Луцька і надання гуманітарної допомоги, яку наша громада отримала ще до встановлення офіційних партнерських відносин. Це: пожежно-рятувальний автомобіль, медичні ліжка, різноманітні тактичні речі та інша допомога.

Себастьян Ремеле повідомив, що на відправлення до Луцька вже чекає черговий зібраний гуманітарний вантаж, до якого увійдуть лікарняні ліжка та генератори.

Німецький колега запросив делегацію нашого міста до Швайнфурта на підписання офіційних документів про партнерські стосунки», - написав мер на своїй сторінці у Facebook.

Реклама Google

Telegram Channel