Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Британська розвідка пояснила, чому ПВК «Вагнер» припинила масово вербувати ув'язнених

Смерть ворогам!

Фото Главком.

Британська розвідка пояснила, чому ПВК «Вагнер» припинила масово вербувати ув'язнених

Керівництво приватної військової компанії «Вагнер» припинило набір добровольців серед ув’язнених через суперництво з Міністерством оборони Росії та великі втрати

 Про це повідомляє міноборони Британії у twitter, інформує «Главком».

Нещодавні дані російської Федеральної служби виконання покарань вже свідчили про зниження рівня вербування ув'язнених з грудня 2022 року. Новини про масову загибель найманців ПВК «Вагнера» та умови на фронті скоротили кількість ув'язнених, які хочуть піти на війну в Україну. Британські розвідники стверджують, що ключовим фактором припинення цієї схеми, ймовірно, є все більш пряме суперництво між Міністерством оборони Росії та «Вагнером».

«Регулярні російські збройні сили, ймовірно, тепер також задіяли переважну більшість резервістів, призваних за «частковою мобілізацією».

«Регулярні російські збройні сили, ймовірно, тепер також задіяли переважну більшість резервістів, призваних за «частковою мобілізацією», – додають у повідомленні.

При цьому російське керівництво стоїть перед важким вибором: продовжувати виснажувати свої сили, згортати цілі чи проводити подальшу мобілізацію.

Реклама Google

Telegram Channel