Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Нові можливості для захисту інтересів України: як євроінтегрується велика українська партія

«Європейська Солідарність» стане активним та потужним гравцем і в родині народників».

Фото Європейська солідарність.

Нові можливості для захисту інтересів України: як євроінтегрується велика українська партія

Партія «Європейська Солідарність» виконала необхідні умови для отримання статусу Асоційованого члена Європейської народної партії

Про це повідомив лідер «Євросолідарності», п’ятий Президент Петро Порошенко у Facebook.

«У 2014 році я як п’ятий Президент України підписав Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, яка заклала міцний фундамент під процес реальної інтеграції України до Євросоюзу. Прогрес у реалізації Угоди забезпечив історичне рішення про надання Україні статусу країни-кандидата на членство в ЄС. Зараз «Європейська Солідарність» стає Асоційованим членом Європейської народної партії. Наша наступна ціль: повноправне членство України в ЄС і «ЄС» в «ЄНП», – наголосив Порошенко.

«Наступним нашим кроком стане отримання повноцінного членства в ЄНП після вступу України до Європейського Союзу. «Європейська Солідарність» стане активним та потужним гравцем і в родині народників, і в самому Європейському Парламенті»

«У Європейській народній партії підтвердили виконання всіх умов для того, щоб наша партія отримала статус «Асоційованого члена ЄНП». І вже у березні під час політичної асамблеї ЄНП ми очікуємо на позитивне голосування», – зазначає лідер партії.

Він нагадав, що «Європейська Солідарність» офіційно увійшла до найбільшої і найвпливовішої політичної родини об’єднаної Європи – Європейської народної партії у 2019 році, а співпраця з ЄНП розпочалася ще у 2014-му.

«EPP – European People’s Party стоїть пліч-о-пліч з Україною у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність. Новий формат співпраці з ЄНП дає нам нові інструменти, щоб отримати ще більше зброї для України, ще потужніші санкції проти агресора, ще більше підтримки на шляху до членства у ЄС та НАТО», – пише Порошенко.

«Наступним нашим кроком стане отримання повноцінного членства в ЄНП після вступу України до Європейського Союзу. «Європейська Солідарність» стане активним та потужним гравцем і в родині народників, і в самому Європейському Парламенті», – резюмує лідер партії.

Реклама Google

Telegram Channel