Курси НБУ $ 41.40 € 45.14
Приготуйте каву з корицею

Чашка ароматного напою підніме настрій і спалить трохи жиру на талії.

Фото із сайту gurman.co.ua.

Приготуйте каву з корицею

Це не лише покращує смак напою, а й приносить користь для здоров’я та допомагає схуднути

Щоб отримати максимум користі від кави, її треба пити без цукру та вершків. Тільки чиста кава не містить калорій, захищає від ризику серцево-судинних захворювань та допомагає худнути. Але чорна кава без цукру  — на любителя. Підсолодити гіркоту та додати гіркому напою приємний смак допоможе кориця.

Ця пряність дуже корисна для зниження холестерину та цукру в крові, профілактики шлунково-кишкових захворювань та пом’якшення симптомів при розладі ШКТ, лікування та профілактики ГРЗ, при болях у суглобах, а також для усунення запаху з порожнини рота, зняття головного болю.

Крім того, вона містить багато мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо та магній. Навіть сам аромат цієї спеції поліпшує настрій та сприяє роботі мозку. Кориця містить речовини, які знижують рівень цукру в крові, допомагає зняти стрес, нервову напругу. Спеція також багата на клітковину й антиоксиданти. Кориця також має антибактеріальні, протизапальні та противірусні властивості.

Ця пряність дуже корисна для зниження холестерину та цукру в крові, профілактики шлунково-кишкових захворювань та пом’якшення симптомів при розладі ШКТ, лікування та профілактики ГРЗ, при болях у суглобах, а також для усунення запаху з порожнини рота, зняття головного болю.

Крім цих переваг, кориця допоможе в боротьбі із зайвою вагою. Регулярне вживання кави з корицею очищує та відновлює кровотворні процеси, покращує травлення, таким чином допомагає схудненню, стимулює спалювання жиру. Помічено, що вживання кориці допомагає позбутися жирових відкладень у животі, який важко піддається корекції за допомогою фізичних вправ. Для посилення ефекту, крім кориці, до напою можна додати імбир. Така кава не лише прискорить метаболізм, а й підвищить імунітет і зігріє.

Скільки кориці додавати у каву

Все залежить від того, в якому саме вигляді ви її використовуєте.

  • У вигляді палички – можна використовувати і цілу, поки вариться напій – вона не встигне віддати надто багато смаку. Цілу цілком можна покласти в келих з айс-кавою або капучино.
  • Шматочки — штуки 2-4, цілком можна обійтися і одним, якщо він досить великий.
  • Мелену – на кожні 100 мл напою більш ніж достатньо чверті чайної ложки без гірки, можна класти менше – на кінчику ложки, можна просто припорошити поверхню напою.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

 

Telegram Channel