Курси НБУ $ 41.33 € 44.70
Шестирічний волонтер з Рівного віддав на ЗСУ гроші, які збирав на телефон

Військові ЗСУ самі подарували шестирічному рівнянину телефон.

Фото Суспільного Рівне.

Шестирічний волонтер з Рівного віддав на ЗСУ гроші, які збирав на телефон

У волонтерський штаб сина скерувала мама

Рівнянин Кирило Дзюбак періодично приносить до місцевого волонтерського штабу гроші та смаколики для ЗСУ. Одного разу він приніс до штабу кошти, які збирав на телефон. Коли військові дізналися про вчинок, вирішили зробити йому подарунок.

У волонтерський штаб сина скерувала мама.

 

 «Він прийшов, шість років, звати Кирило. І каже: «Я хочу допомогти військовослужбовцям». І дає конверт: в конверті — дві тисячі гривень і пакетик зі смаколиками», — розповідає координаторка рівненського волонтерського штабу Наталія Ханенко.

Кирило каже: хотів назбирати гроші на власний телефон, втім, передумав та приніс зібрані чотири тисячі гривень до волонтерського штабу:

«Це я посівав і хочу віддати гроші, щоб швидше на машину з пушкою», -- розповів волонтерам хлопчина.

«Це я посівав і хочу віддати гроші, щоб швидше на машину з пушкою».

Віддати гроші на ЗСУ — ініціатива самого сина, каже мама хлопця Наталія Дзюбак каже:

«Він це все робить сам. Каже: «Матусю, я всю квартиру віддам». От він дуже-дуже хоче, це для нього було дуже важливо. Ми його сьогодні забрали зі школи, боже, він кричав: «Матусю, приїхали-приїхали!» От навіть та мрія була, з тим телефоном. «Матусю, мені нічого не треба. Мені треба, щоб ракети не літали».

Зібрані Кирилом гроші залучили на придбання автомобіля для евакуації.

«Він запитав: «Що я можу ще зробити для них?». Я його попросила написати лист, намалювати малюнок. Він дуже зрадів. І через тиждень він знову приносить смаколики, 500 гривень і листи, в яких він щось там написав. І коли хлопці отримали його смаколики, звичайно, вони захотіли йому подякувати особисто і записали маленьке відео», — каже Наталія Ханенко.

Військові ЗСУ подарували шестирічному рівнянину телефон.

«Ти взагалі крутий хлопець. Нас усіх до сліз вразило, що ти зробив. Тримай, то твоя мрія. Новий телефон і цукерки. Будь завжди таким крутим. Хлопці дуже дякували тобі», — сказав військовий, який приніс хлопцю подарунок.

Читайте також: «Волинський благодійний фонд «З Богом у серці» збирає кошти для полегшення хіміотерапії дітям»

Реклама Google

Telegram Channel