Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Рівненщині молодик торгував неіснуючим ресторанним обладнанням

Зловмисника викрили.

Волинь-нова

На Рівненщині молодик торгував неіснуючим ресторанним обладнанням

Обвинувачений у шахрайстві чоловік постанге перед судом

Жертвами афериста, 23-річного жителя колишнього Корецького району, в серпні минулого року стали п’ятеро жителів із різних областей України. Розмір завданої їм шкоди становить 33 тисячі гривень, повідомляє поліція Рівненської області.

У результаті проведеного комплексу слідчих дій та розшукових заходів працівники відділу протидії кіберзлочинам у Рівненській області у взаємодії зі слідчими відділення поліції № 7 Рівненського РУП та за процесуального керівництва Корецького відділу Здолбунівської окружної прокуратури викрили 23-річного зловмисника на шахрайствах.

На одному із сайтів безкоштовних оголошень він виставив фото ресторанного обладнання, зокрема кухонного інвентаря. Із потенційних покупців брав передоплату, яку вони перераховували на банківську картку. Втім, звісно, товару так і не отримували.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що житель колишнього Корецького району вирішив шляхом обману покращити фінансове становище під приводом продажу неіснуючих товарів в Інтернеті. Так, на одному із сайтів безкоштовних оголошень він виставив фото ресторанного обладнання, зокрема кухонного інвентаря. Із потенційних покупців брав передоплату, яку вони перераховували на банківську картку. Втім, звісно, товару так і не отримували. Від злочинних дій молодика потерпіли жителі Полтави, Вінниці, Івано-Франківська, Кривого Рогу та Київщини.

Слідчі відділення поліції №7 зібрали достатньо доказів для доведення вини 23-річного зловмисника та за результатами досудового розслідування скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом за частиною 1, частиною 2 статті 190 КК України.

Максимальне покарання, яке може йому загрожувати за скоєне — до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: У центрі Рівного легковик влетів у «швидку» (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel