Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку вшанували воїнів-афганців (Фото)

Присутні поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Фото Луцької міськради.

У Луцьку вшанували воїнів-афганців (Фото)

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на територіях інших держав та відзначають 34-ту річницю виведення військ з республіки Афганістан. Ця подія відбулася у далекому 1989-му році

Час віддаляє нас від тих днів, та патріотизм «афганців» вражає і дотепер. Адже у 2014 році тисячі їх відправилися добровольцями на Схід боронити Україну, йдеться на сайті Луцької міськради.

Волинян-афганців, котрі пішли на війну з російським агресором, за статистикою майже півсотні.

Аби віддати їм належне, на меморіальному комплексі «Вічна слава» у Луцьку зібралися громадські активісти, ветерани війни в Афганістані та представники влади. Після хвилини мовчання, слово взяв Григорій Павлович - голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Він повідомив, що волинян-афганців, котрі пішли на війну з російським агресором, за статистикою майже півсотні. Це мужні люди, бо вони переймаються не лише майбутнім своїх онуків, а й України. Тому слід гідно оцінити їх самовіддачу та подвиг.

Згодом присутні поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам та прочитали молитву за тих, хто не дожив до наших днів.

 

 

 

 

 

 Читайте також: Після Перемоги Малюк із Волині приготує святковий обід.

Реклама Google

Telegram Channel