
Страви залежно від досягнень і вдачі.
Зеленському – стегенця, Порошенку – торт, Залужному – «русню під Ізюмом»: Клопотенко розписав меню
Переможець 5 сезону телешоу «МастерШеф», зірковий телекухар Євген Клопотенко розказав, які страви приготував би для українських політиків.
Зокрема, для президента України Володимира Зеленського шеф-кухар приготував би стегенця, а от для колишьного глави держави Петра Порошенка – «Київський» торт на стевії. Про це Клопотенко розповів в інтерв'ю «Українській правді».
Водночас колишню прем'єр-міністерку країни Юлію Тимошенко телекухар пригостив би стравами японської кухні.
«Я б їй суші якісь приготував. Ролів би дешевих накрутив, знаєш. Соціальний рол такий, маленький», – пожартував Євген.
А от нардепу проросійської забороненої партії ОПЗЖ Юрію Бойку шеф-кухар порадив би інтервальне голодування, кето-дієту або личинку молі.
Волонтеру і телеведучому Сергію Притулі – величезне каре ягня з просеко, а головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному – «русню під Ізюмом» (смажена вирізка яловичини з вершковим маслом, коньяком, родзинками і хлібом).
Волонтеру і телеведучому Сергію Притулі – величезне каре ягня з просеко, а головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному – «русню під Ізюмом» (смажена вирізка яловичини з вершковим маслом, коньяком, родзинками і хлібом).
Читайте також: «Волинські журналісти заховали страву. Вгадайте, яку»
