Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Отримання літаків західного виробництва – питання часу, – Данілов

Україна переможе!

Фото Pixnio.

Отримання літаків західного виробництва – питання часу, – Данілов

Раніше Президент Зеленський заявляв, що Україна отримала хороші сигнали щодо бойової авіації, але над цим треба ще попрацювати

Секретар РНБО Олексій Данілов запевнив, що Україна обов'язково отримає літаки західного виробництва, але це питання часу. Про це він заявив в ефірі українського телеканалу, передає кореспондент УНН.

І коли ми в лютому-березні відбивалися, то такі словосполучення, які зараз є у сленгу наших військових – Patriot, «Краби» та інші, які ми навіть не очікували, що ми можемо таке отримати…

«Чи будуть в небі нашому літаки західного виробництва? Так, обов'язково будуть, питання тільки часу. Я можу нагадати, що на початку війни у нас було 4 чарівні слова: NLAW, Javelin, Stinger, Bayraktar і про більше наше населення і не мріяло, хоча просили ще з листопада 2021 року, благали: дайте нам зброю», - сказав Данілов.

Він нагадав, що раніше Україна не очікувала отримати, зокрема, систему Patriot.

«І коли ми в лютому-березні відбивалися, то такі словосполучення, які зараз є у сленгу наших військових – Patriot, «Краби» та інші, які ми навіть не очікували, що ми можемо таке отримати… Повірте, буде все і в достатній кількості, щоб перемога була за нами», – сказав Данілов.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel